SimMan® 3G   

Η νέα γενιά προσομοίωσης της Laerdal.

Το ομοίωμα ασθενούς SimMan 3G συνδυάζει τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, με την απλότητα της χρήσης. Ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείται ένα απο τα ήδη προγραμματισμένα σενάρια ή αυτοσχεδιάζεται, η εκπαίδευση γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

Η ιδιαίτερα ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή του SimMan 3G, σας δίνει την ευελιξία να διεξάγεται την εκπαίδευση στο περιβάλλον της επιλογής σας. Κατασκευασμένο με την μοναδική ποιότητα της Laerdal, το SimMan 3G αναπτύχθηκε για να είναι ο πιο αξιόπιστος προσομοιωτής ασθενούς στον κόσμο, παρέχοντάς σας τη σιγουριά ότι μπορείτε να εκπαιδεύσετε, οποιονδήποτε δραστηριοποιείται στον τομέα της Υγείας, σε πραγματικό περιβάλλον, με πραγματικά αποτελέσματα.


Πολύ περισσότερο απο ένας απλός εξομοιωτής ασθενούς

Το SimMan 3G εναρμονίζεται εξ΄ολοκλήρου με τον πλήρη εκπαιδευτικό κύκλο των προϊόντων της Laerdal. Με βίντεο απολογισμού εκπαίδευσης, ολοκληρωμένη παρακολούθηση των ασθενών, προκατασκευασμένα σενάρια ασθενών, διαθέσιμο προηγμένο σύστημα βίντεο και άλλα αξεσουάρ, το SimMan 3G είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν προσομοίωσης, για να παρέχεί μια ολοκληρωμένη λύση μάθησης.


Κάνοντας την εξομοίωση μια απλή διαδικασία

Ο νέος εξομοιωτής ασθενούς SimMan 3G είναι τόσο προχωρημένος, όσο και απλούστατος στη λειτουργία του. Είτε χρησιμοποιείται ένα προγραμματισμένο σενάριο, είτε επαναπρογραμματίζεται ένα υπάρχον σενάριο, είτε αυτοσχεδιάζεται, θα βιώσετε την πλέον επιτυχημένη εμπειρία προσομοίωσης στην εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας.


Δυνατότητα υπερηχογραφημάτων στον SimMan 3G

Ενα προαιρετικό Σύστημα Υπερηχογραφημάτων , που ενσωματώνεται στο δέρμα του , μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της διάγνωσης σημείου, για εστιασμένη αξιολόγηση με υπερηχογράφημα για τη θεραπεία τραύματος (eFAST), ταχύ υπερηχογράφημα για κρίσιμη φροντίδα (RUSH) καιτην εκπαίδευση στην καρδιακή αναζωογόνηση.


Ποιοτική ΚΑΡΠΑ
H τεχνολογία Q-CPR της Laerdal μετράει την ποιότητα της παρεχόμενης ΚΑΡΠΑ, παρέχοντας σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τη συχνότητα, το βάθος συμπίεσης- απελευθέρωσης κ.λπ ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας ψηλαφητών παλμών, πίεσης αίματος και διάφορων μορφών ΗΚΓ.
Σπασμοί
Διάφοροι βαθμοί κρίσεων και σπασμοί μορούν να προσομοιωθούν στο πρόπλασμα μέσα από τη λειτουργία του εκπαιδευτικού λογισμικού.
Αιμορραγία και πληγές
Μοντέλα διαφόρων τραυμάτων μπορούν να συνδεθούν με την εσωτερική δεξαμενή αίματος τα οποία θα αιμορραγούν τόσο από τις αρτηρίες όσο και τις φλέβες. Ανάλογα με την θεραπεία που θα παρέχεται στα τραύματα ο SimMan 3G θα αντιδράσει κατάλληλα.
Ασύρματο Monitor
Μέρος της ολοκληρωμένης λύσης της ασύρματης προσομοίωσης, η ασύρματη οθόνη σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα ζωτικά σημεία του ασθενή , ενώ κινείστε ελεύθερα στο χώρο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
Διάφορες εκκρίσεις
Οι νέες διάφορες εκκρίσεις όπως στα μάτια, έχουν πολλαπλές εφαρμογές στα διάφορα σενάρια όπως αντιδράσεις σε χημικά, βιολογικά, ραδιολογικά και πυρηνικά δεδομένα.
Αναγνώριση Φαρμάκων
Το νέο και προηγμένο σύστημα αναγνώρισης ουσιών, επιτρέπει στους μαθητές τη χορήγηση φαρμάκων απόλυτα ρεαλιστικά. Καταχωρεί το ποσό, την ταχύτητα και τον τύπο του φαρμάκου και αυτόματα υλοποιεί τις κατάλληλες φυσιολογικές αντιδράσεις, εξοικονομώντας χρόνο στον εκαπιδευτή και κάνοντας τον απολογισμό της εκπαίδευσης πιο ουσιαστικό.
 
Αντιδράσεις των ματιών
Περιλαμβάνει αντανακλαστικά της κόρης στο φως, ανοιγόκλιση των ματιών με διάφορες ταχύτητες και σε διαφορετικό μάτι, ανάλογα με την επιθυμία του εκπαιδευτή.
Αγγειακή πρόσβαση
Εκτός από την κλασσική αγγειακή πρόσβαση στο δεξιό βραχίονα, η νέα ενδοσοστική έγχυση διαμέσου της κνήμης επιτρέπει την εκμάθηση της διαδικασίας με ακρίβεια.
Θωρακική αποσυμπίεση
Οι μαθητές μπορούν πλέον να εκτελέσουν μια θωρακοκέντηση με βελόνα για την αποσυμπίεση που απαιτείται σε περιπτώσεις πνευμοθώρακα.

** Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικού λογισμικού προσομοίωσης στην ιστοσελίδα Simstore® της Laerdal

Στοιχεία Επικοινωνίας

  Ταξιαρχών 36 Α Καλαμάκι

           TK 17455

   Tel:  +30 210 9834733

   Fax: +30 210 9847016

    info@vascomedical.gr

Share with Others

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι